top of page
Search
  • jeanette@wind-sweden.com

Wind Sweden växer och söker fler kollegor inom vindkraft

Är du intresserad eller känner du någon som kan vara intresserad. Kontakta oss gärna.

Projektledare vindkraft - FALKENBERG

Wind Sweden är ett exklusivt rådgivningsföretag inom förnybar energi. Vårt fokus ligger i att bidra till den nödvändiga omställningen genom att ge experthjälp inom vindkraft och affärs- och projektutveckling åt svenska och internationella projektutvecklare. Vi arbetar med ledande vindkraftsutvecklare och uppdragsgivare från stora delar av Europa med projektledning, portföljhantering, Due Diligence och affärsutveckling på den svenska marknaden.


Bolaget karaktäriseras av entreprenörsanda och prestigelös struktur, med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi är för närvarande sex medarbetare i bolaget och har ett mycket stort nätverk av partners och konsulter som kan användas vid behov.

Vi ser nu en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed en erfaren projektledare för utveckling av land- och havsbaserade vindkraftsprojekt. Vi söker för denna roll någon som har arbetat med vindkraft och tillståndsprövning tidigare. Ta chansen att arbeta med ett tajt team med gedigen erfarenhet.


Genom ett antal långsiktiga kundavtal och strategiska partnerskap som ger en trygg plattform att bygga vidare har vi lyckats säkra attraktiva uppdrag.

Oavsett om du attraheras av att arbeta med stora internationella kunder, mindre lokala energibolag eller privata markägare så kan Wind Sweden erbjuda dessa möjligheter.

Vår strategi är att vara en liten tajt kärntrupp. Vi har värdefulla partners runt om i hela Europa som gör att vi kan åtaga oss stora uppdrag i partnerskap. Mycket samlad in-house kompetens finns tillgänglig. Som anställd hos oss blir du en viktig spelare i Wind Sweden´s interna team. Vi är en starkt projektorienterad organisation och du blir en nyckelperson i de konkreta projektgrupper som du medverkar i och ansvarar för.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar och möjlighet att påverka din lön genom förmånlig resultatlön utöver marknadsanpassad lön och förmåner.

Vi vet att arbetet är en stor och viktig del av livet och värderar högt att det skall vara kul att jobba. Därutöver är balansen viktig mellan arbete och privatliv som ser olika ut för olika personer och faser i livet. En flexibel arbetstid råder alltid hos oss med en stor portion av frihet under eget ansvar.

Trots att vi inte är det stora bolaget erbjuder vi en stor möjlighet till personlig utveckling.

Du kommer arbeta med projektutveckling och tillståndsprövning för vindkraft, med placering på vårt kontor i Falkenberg. Detta innefattar miljöfrågor, samråd och lobbying, upphandling av erforderliga utredningar, projektkalkylering, kontrollprogram inför byggnation. Därav bör du ha god kännedom inom miljörätt och den svenska miljöbalken. Du kommer att rapportera direkt till våra uppdragsgivare och har kontakt med både markägare, myndigheter och andra intressenter.

Som projektledare hos oss arbetar du kontinuerligt med flera projekt samtidigt, och du behöver ha god planerings- och drivkraft. Du arbetar mycket med människor och det är en fördel om du trivs med att nätverka och knyta nya kontakter.

Tjänsten är en heltidstjänst eller enligt ök med placering på vårt kontor i Falkenberg. För rätt kandidat kan även annan placeringsort vara aktuell. Arbetet medför resor i tjänsten då våra projekt är utspridda i hela Sverige.

Många av våra uppdragsgivare är utländska vilket innebär att du skall ha goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.

Om du vill veta mer kontakta: Jeanette Lindeblad, tel. 070-605 44 41, mail jeanette@wind-sweden.com272 views0 comments
bottom of page